Bospark-Wolfsven

Bospark ‘t Wolfsven ligt aan de rand van het pittoreske Brabantse dorp Mierlo. Het vakantiepark is gelegen in het natuurgebied de Strabrechtse Heide. Dit gebied staat bekend vanwege de wandel- en fiets mogelijkheden. Ook voor kinderen zijn er in en om dit park vele mogelijkheden. Diverse attractieparken zijn in de omgeving te vinden. Maar ook op het vakantiepark is voldoende te beleven voor de kids. Een overdekt zwembad met glijbaan, sportvelden, animatieprogramma’s door o.a. De Koos Kids Club. Ook bij regen kunnen de kinderen zich uitleven op vakantiepark Wolfsven. Het indoor speeltuin van het bospark heeft genoeg vertier op slechte dagen.

Voordelen vakantiepark Wolfsven
Het vakantiepark is gelegen in het bos
Diverse soorten huisjes. Zowel voor gezinnen als voor groepen
Ideaal om een korte of lange vakantie te vieren
Overdekt zwembad
Sport en animatie aanwezig

Adresgegevens Bospark Wolfsven Mierlo
Spechtlaan 76, 5731 XM Mierlo, Nederland
Website: www.wolfsven-mierlo.nl

Route naar het park
Vanuit het oosten en de Randstad zijn er diverse hoofdwegen die richting Bospark ‘Wolfsven leiden. De A2, A15 en A27. Vanuit het oosten kun je de A1 en daarna A50 afrijden.

Omgeving vakantiepark ‘t Wolfsven
Bungalowpark Wolfsven Mierlo is gelegen tussen Eindhoven en Deurne. De omgeving is zoals gezegd bosrijk heeft vele mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Mierlo zelf heeft een aantal musea die de moeite waard zijn. Indien je een dagje wilt shoppen in Eindhoven ben je binnen 15 minuten met de auto in deze bourgondische stad. Beekse Bergen en de Efteling liggen op minder dan 60km afstand. Toverland in Noord Limburg ligt op 32km afstand.