Vakantiepark-Beekse-Bergen

Wat is er spannender voor je kinderen dan te logeren op een dierenpark? In een bungalow met de gedachte dat er vlakbij giraffen, olifanten en andere wilde dieren rondlopen? Als dit je wat lijkt en je wilt je kinderen verrassen dan is een verblijf op vakantiepark Beekse Bergen een fantastische keuze. Gedurende het gehele jaar kun je terecht op het park. Ook in de winter en in de herst is het leuk om te logeren met je gezin.

Voordelen vakantiepark Beekse Bergen
✔ Het vakantiepark is gelegen op het dierenpark
✔ Inclusief gratis toegang tot Safaripark Beekse Bergen
✔ Diverse soorten huisjes. Zowel voor gezinnen als voor groepen
✔ Ideaal om een korte of lange vakantie te vieren

Soorten bungalows
De kindvriendelijk bungalows, Kidsjungalow genaamd, is een geheel in Afrikaanse stijl gemaakt bungalow van 75 m² geschikt voor 6 personen. Het interieur en de buitenkant van de bungalow hebben een giraf-of zebraprint. Iedere jungalow heeft een tuin met hekwerk omheining. Speeltoestellen zijn direct bij de jungalows gelegen. Niet voor niets zijn deze Afrikaanse huisjes het populairste verblijf op vakantiepark Beekse Bergen.

Beekse Bergen Chalets & Jungalows

De 4 persoons Chalet is een volledig ingerichte stacaravan met alle faciliteiten die nodig zijn voor een prettig verblijf op Vakantiepark Beekse Bergen. Voor iedereen die een gezellige en sfeervolle gezinsvakantie wilt beleven is dit een prima keuze. Ook zijn er op het park nóg ruimere 5-persoons Chalets beschikbaar.

De 100m2 Groepsjungalow is een vrijstaande bungalow voor 16 personen. Ideaal voor familievakanties met opa en oma en vriendengroepen. Ook deze jungalows is ingericht in Afrikaanse stijl. Naast deze groepshuisjes beschikt vakantiepark Beekse Bergen ook over de Groepsjungalow Plus. Deze Afrikaanse bungalows zijn iets groter en zijn wat meer luxueus ingericht.

Aanbiedingen en lastminutes vakantiepark Beekse Bergen
Vakantiepark Beekse Bergen heeft geregeld aanbiedingen en lastminutes. Als u goedkoop een midweek of weekend wilt combineren met een bezoek aan het bijbehorende dierenpark zijn er diverse bungalows, chalets, bungalowtenten en groepsaccommodaties tegen aantrekkelijke last minute prijzen te vinden. Bekijk ons geselecteerd aanbod.

Waar ligt Vakantiepark Beekse Bergen
Adres: Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek
Website: www.beeksebergen.nl

Het vakantiepark en het safaripark ligt op een steenworp vanaf Tilburg aan de provinciale weg N269 tussen Hilvarenbeek en Tilburg. Vanaf de A58 geven de informatieborden Vakantiepark Beekse Bergen aan.