Vakantiepark Prinsenmeer ligt bij natuurreservaat De Peel in de provincie Noord-Brabant. Geniet met je gezin en/of vrienden een weekend of midweek op dit Brabantse bungalowpark. Prinsenmeer heeft alle ingredienten voor een heerlijk verblijf op een gezinspark. Op dit park vindt je een subtropisch zwembad, indoor speelparadijs, bowling-en sport faciliteiten, buitenspeeltuin met trampolines en springkussens, prima restaurants, een uitgebreide supermarkt en een meertje met zandstrand en watersport faciliteiten! Daarnaast kun je vanuit vakantiepark Prinsenmeer diverse attracties in de omgeving bezoeken. Wat dacht je van een bezoek aan de Efteling, Beekse Bergen of Toverland? Kortom. Bungalowpark Prinsenmeer is het ideale park voor een heerlijke midweek of een weekendje weg.

Meer over accommodaties en prijzen Vakantiepark >>

Wat heeft vakantiepark Prinsenmeer te bieden
✔ De hele dag waterpret in het subtropisch zwemparadijs op het park
✔ Spelen in het indoor en outdoor speelparadijs
✔ Een uitgebreid animatieprogramma
✔ Toverland (15 min), Efteling (40min) en Beekse Bergen (35 min) snel te bereiken
✔ Gelegen in bosrijke omgeving nabij natuurgebied De Peel (20min)
✔ Vele fiets en wandel mogelijkheden

Waar ligt Prinsenmeer?
Vakantiepark Prinsenmeer is gelegen in het Brabantse Asten. Vanuit alle delen van Nederland en Belgie is Prinsenmeer goed bereikbaar met relatief weinig reistijd. Vanaf Utrecht is dit bungalowpark binnen 65 minuten te bereiken.
Adres:
Vakantiepark Prinsenmeer
Beekstraat 31
5724 Asten, Nederland
Website: www.vakantiepark-prinsenmeer.nl

Prinsenmeer aanbieding of korting
Regelmatig is Prinsenmeer te boeken met korting. Ook in de vakantie periodes kunnen kortingen oplopen tot wel 60 procent. Echter is de timing van boeken belangrijk. Vaak reserveert Prinsenmeer een aantal bungalows die goedkoper worden aangeboden. Als deze geboekt zijn gelden de normale prijzen weer. Wanneer vakantiehuizen op het park goedkoper worden aangeboden is moeilijk te voorspellen. Echter toont de Vakantieparken Specialist altijd wanneer het vakantiepark aanbiedingen heeft en direct via de aanbieder of een partnersites te boeken zijn. Check de website hierboven en boek de scherpste prijs voor de periode wanneer je met het gezin wilt genieten op Prinsenmeer.