Droompark Beekbergen is voor liefhebbers van natuur en rust het ideale vakantiepark.
Vakantiepark Beekbergen ligt verscholen middenin de Veluwse bossen tussen Beekbergen en Loenen.
Boek nu bij DroomPark Beekbergen, last minute bungalow aanbiedingen en arrangementen.

Ga naar accommodaties en prijzen >>

Faciliteiten Droompark Beekbergen
Op Droompark Beekbergen kun je veel activiteiten ondernemen. Een tennisbaan, jeu de boules baan zijn er om sportief bezig te zijn. Qua waterpret is er een overdekt subtropisch zwembad met apart kinderbad. Een infraroodsauna en een traditionele sauna met solarium zorgen voor de nodige wellness en ontspanning. Daarnaast is er een wasserette en fietsverhuur op het terrein aanwezig.

Kinderfaciliteiten Droompark Beekbergen
Kinderen kunnen zich uitstekend vermaken in het overdekte subtropisch zwembad of in de diverse speeltuinen die over het gehele park te vinden zijn. Daarnaast is er tijdens de schoolvakanties voor de jongste bezoekers van Droompark Beekbergen een uitgebreid recreatieprogramma.

Restaurants Droompark Beekbergen
Droompark Beekbergen beschikt over een lunchroom/snackbar Veluwe Plaza waar broodjes en snacks verkocht worden. Genieten van een uitgebreid diner kunt u bij restaurant het Jachthuis.

Omgeving Droompark Beekbergen
Wandel- en fietsmogelijkheden zijn eindeloos in de omgeving van Droompark Beekbergen. U wandelt of fietst binnen enkele minuten naar uitgestrekte heidevelden, waar u uren kunt wandelen zonder iemand tegen te komen. Een paar kilometer oostwaarts komt u terecht in een geheel ander landschap met akkers en bebossing. Op 10 kilometer afstand liggen gezellige, historische Hanzesteden als Zutphen en Deventer. Hier vindt u oude vestingsmuren, smalle straatjes, gezellige winkels en leuke restaurants. Maak een uitstapje naar dierenpark Burgers’ Zoo, het Nationaal Park De Hoge Veluwe, museum De Veluwse Stoomtrein of naar het pittoreske Bronkhorst. Dit is het kleinste stadje van Nederland!

Ga naar accommodaties en prijzen >>