vakantiepark-klein-vink

Vakantiepark Klein Vink in het Limburgse Arcen is een luxe vakantiepark. Op het park bevind zich een thermaalbad met allerlei sauna en wellness faciliteiten. Ideaal om volledig te onspannen tijdens een verblijf op Klein Vink. Naast dit luxe thermaalbad heeft Residence Klein Vink diverse restaurants, een indoor speeltuin en overdekt zwembad met apart kinderbad. Niet alleen voor volwassenen is Klein Vink een heerlijke minibreak. Ook voor kinderen is hier genoeg te beleven. Meer weten? Check.

Meer over accommodaties en prijzen Vakantiepark Klein Vink >>

Vakantiepark Klein Vink is gelegen in het nationale park De Maasduinen vlakbij het Limburgse dorpje Arcen. Bungalowpark Klein Vink heeft een scala aan faciliteiten en een ruim aanbod aan activiteiten. Ook zijn er een aantal aantrekkelijke bezienswaardigheden die een bezoek waard zijn.

Naast het schilderachtige dorpje Arcen is een bezoek aan Thermaalbad Arcen een aanrader (klik de link voor een goedkoop entree CheckThermaalbad Arcen >> De Hertog Jan Brouwerij, de Kasteeltuinen van Arcen zijn verder aantrekkelijk om te bezoeken.

Ben je met kinderen? Dan moet je pretpark Toverland zeker niet overslaan. Check hier kaartjes met korting Toverland>>

Faciliteiten Roompot Klein Vink
Op het park kunt u niet alleen in het overdekte zwembad, maar ook in de zwem-, surf- en roeivijver veel waterpret beleven. Verder behoren waterfietsen en een kanotocht tot de watersportmogelijkheden. Voor een potje tennis, midgetgolf of jeu de boules kunt u prima op het park terecht. Op de sportvelden wordt volop volleybal, basketbal en voetbal gespeeld. De activiteitenclub en het uitgebreide sport- en animatieprogramma maken het faciliteitenaanbod compleet.

Kinderfaciliteiten Roompot Klein Vink
Kinderen zijn prima onder de pannen in het overdekte zwembad, dat is uitgerust met een apart kinderbad. Op het droge kunnen zij zich goed uitleven op de speeltoestellen en indoor speeltuin de Vinkenburcht. Ook met de Koos Kids Club zijn de kids lekker in touw. Deze club organiseert diverse activiteiten.

Restaurants Roompot Klein Vink
Voor een gezellig diner kunt u terecht bij het à la carte restaurant De Kloosterhoeve, voor een drankje in het Limburgs Café. Gaat u voor lekker makkelijk, dan kunt terecht bij Snack en Frites met terras. In de supermarkt kunt u al uw boodschappen doen.

Omgeving Roompot Klein Vink
De omgeving van Roompot Klein Vink biedt genoeg mogelijkheden voor een lekker dagje uit. Breng een bezoek aan het Limburgs Museum met een archeologische collectie van 3 verdiepingen of het Nationaal Asperge- en Champignonmuseum in Horst-Melderslo. Leuk voor de kinderen is attractiepark Toverland in Sevenum. Dit park ligt in het bosrijke gebied Park de Peelbergen. Maak verder een stadswandeling in de steden Venlo en Arcen. Verwen uzelf met een bezoekje aan Thermaalbad Arcen, waar u heerlijk tot rust komt. U vindt hier onder andere mineraalrijke binnen- en buitenbaden, kruidenbaden, stoomcabines, sauna’s, snelbruiners, een fysiofitnessruimte en een beautycentrum. Wat Arcen ook zo aantrekkelijk maakt, zijn de Kasteeltuinen. Het barokke kasteel dat u kunt bewonderen is gebouwd op de overblijfselen van het eeuwenoude Huys den Kamp. Na alle uitstapjes kunt u genieten van een heerlijk biertje of likeur van de plaatselijke brouwerij en branderij.