Een vakantiepark aan de kust of midden in een landschap vol polders en windmolens. Het kan allebei als je een midweek of weekend kiest voor een vakantiepark Noord Holland. Het duingebied van de Noord Hollandse kust is met name populair bij gezinnen en stelletjes uit Limburg en het Oosten van Nederland.
Het voordeel van een vakantiepark midden in de Noordhollandse polder is dat je relatief dicht bij steden zoals Amsterdam, Alkmaar en Hoorn bent. Ideaal om tijdens je verblijf op een bungalowpark een dagje te gaan shoppen in een van deze steden. Kortom. Op een vakantiepark in Noord Holland kun je alle kanten op.

Vakantiepark aan de Noordhollande kust
Wat is er fijner om binnen een paar minuten op het strand te liggen of te wandelen. De Noord Hollandse kust heeft dan ook alles voor liefhebbers van zon en zee. Daarnaast zijn er vele leuke uitstapjes relatief dichtbij. Wat dacht je van een bezoek aan Volendam, De Zaanse Schans, Amsterdam of Alkmaar? Noord Holland heeft voor de kleintjes ook een aantal interessante mogelijkheden. Als je verblijft op een park zit je zo met je kinderen in het Sprookjesbos in Enkhuizen, dierentuin Artis of het zeeaquarium in Bergen aan Zee.

Noord Holland vakantieparken polder
Een aantal vakantieparken in Noord Holland liggen midden in de polder tussen de windmolens en de dijken in. De stijl van deze parken is dan ook oudhollands. Hier krijg je het gevoel dat de tijd heeft stilgestaan. Liefhebbers van rust kiezen massaal voor een bungalowpark in deze gebieden. Ook als je naast rust uitstapjes wilt maken zit je hier goed.