Vaakntiepark-de-weerribben

Vakantiepark De Weerribben
Vakantiepark De Weerribben gelegen in de kop van Overijssel, tegen de grens van Friesland, is een kleinschalig park met 4, 6 of 8 persoons vakantievilla’s. Het vijfsterren park is gelegen bij het natuurgebied De Weerribben Wieden. Villapark de Weerribben is daarom bij uitstek geschikt is voor natuurliefhebbers.

Ga naar: www.vakantieparkdeweerribben.nl

Het natuurrijke De Weerribben heeft de beschikking over diverse faciliteiten zoals een sauna, speeltuin, overdekt zwembad, tennisbaan en visvijvers. In restaurant ‘t Binnenhof kun je ten alle tijden terecht voor een drankje en een hapje. In de vakantieperiodes is er een gevarieerd recreatieprogramma voor alle leeftijden. Weleens boerengolf gedaan? Hier kun je golfen op een nabij gelegen weiland.

Daarnaast worden in de regio diverse activiteiten georganiseerd. Bij de receptie vind je een programma wat er te beleven is en welke festiviteiten er georganiseerd worden. Al met al is vakantiepark De Weerribben voor iedereen geschikt. Voor liefhebbers van rust, water, natuur en voor gezinnen met kinderen. Villapark de Weerribben is van alle gemakken voorzien.

Vakantiepark De Weerribben
Adres: Binnenweg 12, 8378 JJ Paasloo
Website: www.vakantieparkdeweerribben.nl