vakantiepark-slagharen

Vakantiepark Slagharen is een van de populairste vakantieparken van Nederland. De combinatie tussen verblijven op een vakantiepark met toegang tot een pretpark is voor velen de ideale combinatie van een minibreak. Een midweek of een weekend Slagharen zijn dan ook erg in trek onder gezinnen en families. Wat is er heerlijker om je kinderen of kleinkinderen te zien genieten.

Ga naar accommodaties en prijzen >>

Kenmerken vakantiepark Slagharen
✔ Een midweek of weekend in een volledig ingerichte bungalow Arizona of tipi wigwam
✔ Toegang tot het pretpark, de shows en de zwembaden
✔ Meer dan 40 attracties en shows

Vakantiepark Slagharen
Met ruim 40 attracties, spannende shows, live acts en zwembaden is er veel te beleven in Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Ga bijvoorbeeld als een echte avonturier in een boomstam de wildwaterrivier op in de reusachtige wildwaterbaan, ga dansen met Randy & Rosie of voel de werking van de G-krachten in de Enterprise en de Thunder Loop. Ook staat je in het Western Village Theater een wervelende cowboy-stuntshow te wachten!

De Arizona’s liggen in het attractiepark. Vanuit de woonkamer staat u zo bij Big Wheel of The Eagle. Wat wilt u nog meer? Het vakantiehuisje type Arizona (35 m²) is gezellig ingericht en geschikt voor maximaal 2 volwassenen en 4 kinderen t/m 17 jaar. De huisjes zijn voorzien van centrale verwarming. Er is 1 slaapkamer met 2 stapelbedden en een slaapbank in het woongedeelte en zijn voorzien van kookgelegenheid met een compleet inventaris, koelkast, TV en een badkamer met toilet en douche.

Parkfaciliteiten
Zwembaden
Jeu-de-boules-banen
Tennisbanen
Wasserette
Supermarkt
Restaurants
KidsClub / avondentertainment

Zwembaden
Bent u een echte waterliefhebber? Met maar liefst twee zwembaden is er in Attractie- & Vakantiepark Slagharen voor elk wat wils. Heerlijk warm in het overdekte Rocky Mountain Springs of lekker buiten zwemmen in Sunny Beach. Het is uw vakantie!

Aanbieding Slagharen
Regelmatig zijn er mooie aanbiedingen betreffende vakantiepark Slagharen. Wil je weten of er op dit moment een aanbieding Slagharen is? Klik dan de link hieronder.

Ga naar aanbieding Slagharen >>