Liefhebbers van een verblijf in een bosrijke omgeving kunnen in Nederland hun hart ophalen. Met name in het oosten en zuiden van het land zijn er een legio vakantieparken beschikbaar die in een bos gelegen zijn of aan de rand van een bosrijk gebied. Ook de Veluwe staat bekend om zijn bosrijke parken. De combinatie van rust en actief in natuur spreekt vele mensen aan.
De voordelen van een vakantiepark in een bos geeft de actieve vakantieganger de mogelijkheid om direct vanaf het bungalowpark een boswandelingen te maken of een fietstocht door het bos te ondernemen. Ook kinderen komen hier goed aan hun trekken. Speurtochten, hutten bouwen, bladeren en paddestoelen zoeken en zelfs zwijnen en herten spotten zijn populair onder kids. Voor iedereen wat wils op een vakantiepark gelegen in of bij een bos.
Wil je weten welke bosrijke vakantieparken aantrekkelijk zijn? Zowel qua prijs, comfort als mogelijkheden? Bekijk onze selectie van bosrijke bungalowparken.

Vakantiepark Beekbergen
In de bossen van Beekbergen ligt vakantiepark Beekbergen. Dit park in bosrijke omgeving biedt vele mogelijkheden voor iedereen die van natuur en activiteit houdt. Op het park vind je een zwembad, tennisbanen en midgetgolfbanen.

Lees meer over Beekbergen

Bungalowpark Hoenderloo
In Gelderland, tussen Apeldoorn en Arnhem is bungalowpark Hoenderloo gelegen. Dit bosrijke park is ideaal voor rustzoekers maar ook voor gezinnen. Naast natuur en ruimte zijn er in de omgeving vele mogelijkheden voor kinderen. Dierentuinen en pretparken liggen op korte afstand.

Lees meer over Hoenderloo

Vakantiepark Klein Vink
Bij Arcen in Limburg ligt vakantiepark Klein Vink. Het park is gelegen tegen Nationaal Park De Maasduinen. Klein Vink heeft vele faciliteiten. Een zwembad, winkelcentrum, sport en spel is ruimschoots aanwezig.

Lees meer over Klein Vink

Roompot Bospark ‘t Wolfsven
Het Brabantse Bospark ‘t Wolfsven is gelegen in de bossen bij Mierlo en Geldrop. Hier kun je je hart ophalen aan fietsen en wandelen en genieten van de rust. Ook zijn er voldoende faciliteiten voor gezinnen aanwezig. Daarnaast zijn er diverse attractieparken in de buurt en ook Eindhoven ligt op een steenworp afstan