Beach-resort-aanbieding
Aanbiedingen

Beach resort Zeeland

Profiteer van deze Roompot aanbieding! Al vanaf €69 kun je terecht op Vakantiepark Beach Resort. Ook in de aankomende vakanties is er nog plaats op dit prachtige kindvriendelijke park. Check snel of er nog plaats is voor de periode dat jij er met je gezin of familie zou willen verblijven.

Beach-resort-zeeland

Roompot Beach Resort aanbieding

Roompot Beach Resort ligt direct aan de prachtige Oosterschelde en is een waar paradijs voor kinderen en watersportliefhebbers. Het park heeft een eigen strand en is gelegen aan een groot natuurgebied. Op het park zijn onder andere een subtropisch zwemparadijs, uitgebreide sportfaciliteiten en een manege aanwezig. Uitstapjes aan pittoreske steden als Domburg, Veere, Zierikzee en Middelburg zijn een aanrader. Vakantiehuisjes zijn op Beach Resort in diverse formaten aanwezig. Meer weten? Check dan snel deze Beach Resort aanbieding.

Beach Resort opties
Het veelzijdige Roompot Beach Resort aan de Oosterschelde in Zeeland heeft werkelijk alles. Geniet van watersport of rust aan de Zeeuwse kust. Het park heeft een gevarieerd aanbod aan vakantiehuizen. Comfortabele huizen,chalets en Beach Houses. Direct aan de zee . Het park heeft vele opties. Geniet in het subtropisch zwembad, de Koos Kids Club voor de kleintjes en ga lekker spelletjes doen in de ChillZone. Ook qua eten en drinken zit je hier prima. De Beachclub het een eigen buffetrestaurant een snackbar. De directe omgeving biedt pittoreske plaatsen als Zierikzee en Veere en uitstapjes als Neeltje Jans. Uiteraard zijn er nog veel meer uitstapjes. Bekijk deze Roompot Beach resort aanbieding en check hoeveel geld je kan besparen op je vakantieverblijf.

aanbieding Beach Resort

Algemene faciliteiten
Bolderkarverhuur FOX sports in café Jachthaven
Oplaadpunt elektrische auto(‘s)
Receptie op het park
Scooterverhuur
Supermarkt
Vergader-/feestfaciliteiten
Wasserette
Eten & drinken
Eetcafé / bar Snackbar
Sport & Spel
Biljarttafel
Bowlingbanen
Buitenbad
ChillZone
Fietsverhuur
Gratis sport en animatie
Indoor-speeltuin
Jeu de boulesbaan
Kids Club Koos Konijn
Midgetgolf
Peuter-/ kleuterbad
Recreatieruimte
Speeltuin(en)
Sport-/ speelveld(en)
Squashbanen
Tafeltennis
Vismogelijkheden
Waterrecreatie
Zwemparadijs

Beach-resort-zeeland

Ook interessant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *